Studenter prisas för sina exjobb

Spara favorit 10 jun juni 2019
Prisutdelning Bästa exjobb Region JH2019
Joakim Svedberg Safety Solutions Jonsered, studenterna Frida Lindfors och Erika Wallin samt Reine Ivansson SAAB.

Storslam för studenter vid programmen Sportteknologi och Maskiningenjör när bästa ex-jobben åt företag i Region Jämtland/Härjedalen 2019 utsågs.

Frida Lindfors vid programmet Sportteknologi – maskiningenjör inom innovativ produktutveckling tog hem hela två priser, Mest innovativa ex-jobb ”Produktutveckling av belysningsfäste” och bästa examensarbete för Region Jämtland Härjedalen. Arbetet gjordes i samarbete med Safety Solutions Jonsered AB och resulterade i en ny produkt på marknaden.

Hedersomnämnande som Bästa innovatör gick till Arvid Larsson för ”Utveckling av måltavla med träffregister” och Erika Wallin fick ta emot utmärkelsen Bästa rapport - ”Dimensionering av stållina” i samarbete med SAAB. Både Arvid och Erika har läst programmet Maskiningenjör - produktutveckling.

Det är DRIV Innovation, IUC Z-GROUP, Samling Näringsliv, Tillväxtverket och Region Jämtland/Härjedalen som uppmärksammar Mittuniversitetets studenter som gör uppskattade arbeten för företag i regionen.

Läs mer om ex-jobben och juryns motiveringar.

Har ditt företag en utmaning? Ta chansen och samarbeta med studenter för nya kreativa idéer och lösningar. Hör av dig så berättar vi mer. Lars-Erik Rännar, universitetslektor och forskare